Evo-Dual-2018

Iti oferim sistemul de aluminiu placat la interior cu lemn de la BIEMME ITALIA.
Sistemul de ferestre aluminiu-lemn  este conceput  pentru a reduce pierderile de caldura si in acelasi timp pentru a asigura o durabilitate sporita cu un minim de intretinere.
Astfel aluminiu la exteriorul suprafetei ferestrei este rezistent la apa si la factorii climatici externi, in timp ce lemnul aduce spatiului locuit un climat natural cald.
Lemnul este cel mai bun izolator termic si astfel in zonele cu umiditate ridicata si racoroase asigura o ambianta calda si un spatiu de viata mai sanatos.

System ASO EVODUAL
Aluminium-Lemn ASO

Evolutia seriei ASO EVODUAL, un sistem mixt de aluminiu-lemn cu rupere de punte termica, de 66.4 mm adancime toc,  presupune utilizarea unei feronerii standard cu posibilitate de tripla reglare si fixare frontala.
Uniunea foilor exterioare de aluminiu si a modulelor interioare de lemn se realizeaza in doua modalitati: prin intermediul fixarii independente cu clipuri ( permite inlocuirea modulelor si posibilitatea de finisare a lemnului diferentiat de furnizarile obisnuite) si prin intermediu garniturilor EPDM. In ambele cazuri, acest ansamblu asigura o perfecta absorbtie a diferitelor dilatarii ale acestor materiale.

IZOLATIE FONICA
Spatiu maxim pentru vitrare: 41 mm.
Maxima izolare acustica:  Rw=46 dBA

IZOLATIE TERMICA
Valori minime de transmitere a tocului de 1.3 (W/m2K)

Vasistas, Nou1
Fereastra 1 fereastră cu înclinare
Fereastră 2 față cu flip
Ușă 1 ușă cu înclinare
Ușă 2 uși cu înclinare
Ușă 2 uși cu înclinare

SECTIUNI:

  • TOC 46 mm.
  • CERCEVEA 66 mm.

 

Finisaje:

  • Aluminium Exterior: Culori vopsire (RAL oricare culoare) Vopsire imitatie lemn cu garantie de 15 ani!
  • Lemn  interior:
    FRASIN; TOULIPIER.