Principalele functii ale unei ferestre sunt protejarea cladirii si a ocupantilor de influenta factorilor exteriori (temperaturi prea scazute sau ridicate, zgomot etc.) si asigurarea iluminarii naturale. De aceea, unul dintre cele mai importante elemente din ecuatia calitatii unei ferestre este sticla.

geam-termoizolant-adf-5

Pentru a ne asigura ca oferim beneficiarilor nostri cele mai bune produse, colaboram cu producatori renumiti, care furnizeaza sticla de cea mai inalta performanta. Tinand cont de caracteristicile constructiei, de orientarea acesteia si de necesitatile specifice ale beneficiarilor, va vom propune spre utilizare tipuri de vitraje care va ofera:

1

Confort pe timp de iarna: Vitrajul izolant reduce schimbul de energie cu exteriorul, pastreaza caldura in interior si permite soarelui sa incalzeasca incaperea in sezonul rece.

2

Confort pe timp de vara: Vitrajul reflecta 2/3 din radiatia solara, dar permite in acelasi timp luminii sa patrunda in interior. Se mentine o temperatura confortabila, fara a face rabat de la iluminarea naturala.

3

Transparenta: Iluminarea naturala este una dintre conditiile confortului. Folosim sticla cu un grad inalt de transparenta, pentru transmisie luminoasa si costuri diminuate ale iluminarii artificiale.

4

Economie de energie: Datorita sistemului etans al vitrajului, caldura se pastreaza in interior in sezonul rece, iar radiatia solara este reflectata vara. Astfel, costurile de incalzire si cele generate de utilizarea aerului conditionat scad semnificativ.

5

Siguranta: Laminarea sticlei este o metoda eficienta de protectie impotriva accidentelor.
In cazul spargerii geamului, cioburile raman atasate de folia de plastic (PVB) intercalata intre panourile de sticla.

6

Securitate: Pentru protectia bunurilor si a persoanelor din interior, recomandam sticla laminata pentru securitate, care presupune doua pelicule de plastic (PVB) intercalate intre doua panouri de sticla.

geam-termoizolant-2-348x290_c
geam-termoizolant-3-290x290_c
geam-termoizolant-4-448x280_c
Gama de sticle incluse in pachetele de geam termoizolant fabricate de compania ADF

SGG PLANICLEAR: produs inovativ pentru segmentul rezidential, din gama de sticla “float”, care impune noul standard al transparentei. Este o sticla clara cu aspect neutru, pretabila pentru multiple utilizari, ce exceleaza prin transparenta si transmisie luminoasa superioara. Este sticla suport utilizata pentru fabricarea celor mai multe dintre celelalte produse transformate: sticla de joasa emisivitate, sticla stratificata, sticla, sablata, ornament, etc.


SGG PLANITHERM: sticla cu depunere pentru vitraje cu Izolare Termica Sporita.
Reprezinta gama de sticle cu depunere cu emisivitate joasa. Aceste produse sunt formate din sticla clara peste care sunt depuse straturi fine, transparente de compusi de origine metalica.
Emisivitatea redusa conferita de aceste depuneri reflecta radiatiile infrarosii, specifice caldurii provenite din incalzire.
Produsele SGG PLANITHERM atribuie vitrajului izolant functia de Izolare Termica Sporita. In sezonul rece, aceasta functie reduce considerabil pierderile termice radiante prin vitraj.

Produse
SGG PLANITHERM XN
• Izolare termica, conferind vitrajului dublu un coeficient de transfer termic de 1,1 W/(m2.K)*
• Transparenta, oferind un aport maxim de lumina naturala prin transmisie luminoasa ridicata de 82%*
• Aspect neutru

SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION
• Izolare termica sporita prin coeficientul sau de transfer termic de Ug = 1.0 W/(m2.K)*
• Protectie solara sporita, reflecta peste 60% din caldura exterioara pentru a mentine temperatura optima la interior pe timp de vara
• Nivel confortabil de intimitate printr-o reflexivitate usoara

*Vitraj dublu in configuratia 4(16)4, 90% Argon


SGG PLANISTAR SUN: sticla cu depunere pentru vitraje cu Izolare Termica Sporita, Protectie Solara si Transparenta.
Este o sticla cu depunere avand dubla proprietate: emisivitate joasa (reflecta radiatia infrarosie cu mare lungime de unda) si control solar (reflecta o mare parte a energiei solare). Aceasta este un tip de sticla clara pe care se depune un strat fin transparent compus din material de origine metalica prin procedeul de pulverizare catodica din vid.

Produse
SGG PLANISTAR SUN de 6 mm

SGG PLANISTAR SUN este ideal pentru suprafete vitrate mari, in constructiile noi sau renovate in climatele calde sau cu ferestre orientate catre Sud si Vest oferind multiple avantaje:
• Izolare termica sporita, prin emisivitatea sa redusa, vitrajul dublu atinge un coeficient de transfer termic Ug = 1.0 W/(m2.K);
• Protectie solara sporita, limiteaza supraincalzirea spatiului interior datorita factorului solar scazut (g = 0,38), astfel 62% din energia solara este blocata la exterior;
• Transparenta si confort pe timpul zilei prin transmisie luminoasa mare (TL = 72%);
• Selectivitatea optimizata de aproape 1,9 promoveaza aceasta sticla in categoria produselor de inalta performanta.


SGG STADIP: sticle stratificate de siguranta si de securitate.
Geamurile stratificate se compun din doua sau mai multe foi de sticla asamblate cu ajutorul unuia sau mai multor filme de polivinilbutiral (PVB).

Produse
In functie de numarul de filme PVB, exista sticla stratificata de tip:

SGG STADIP: avand un singur film PVB cu o grosime de 0,38 mm.

SGG STADIP PROTECT: avand doua sau mai multe filme PVB, fiecare cu o grosime de 0,38 mm.
Prin varierea numarului si/sau grosimii fiecareia dintre componente, se obtin geamuri stratificate cu diferite niveluri de securitate.

SGG STADIP SILENCE: sticla cu functii acustice si de securitate compusa din doua sau mai multe foi de sticla asamblate cu ajutorul unuia sau mai multor filme de PVB acustic. Atenueaza considerabil zgomotul exterior in interiorul locuintei expuse in zonele poluate fonic. Vitrajele cu SGG STADIP SILENCE au performante acustice superioare fata de vitrajele cu STADIP (cu PVB standard) cu componenta identica.