FOTO (1)

Usa de garaj este unul dintre cele mai importante elemente ale finisare cladirii. Ar trebui sa fie functionala,
robusta, sigura si adaptata la fatada. Toate aceste conditii satisfac usile ASO.
Oferta companiei include: usi sectionale, usi rulou, precum si usi de intrare.

5 ani garantie
5 ani garantie
produse la comanda
produse la comanda

Usi Sectionale

Modul in care functioneaza este in masura sa realizeze un spatiu maxim pentru masinile parcate in interiorul garajului cat si pe aleea din fata lui. Oferim aproape nelimitate posibilitati de finisare care permit crearea de solutii inovatoare si unice.

Usi sectionale se pot adapta la diferite tipuri de garaje cu diferite dimensiuni de intare – deasemenea pentru garaje duble. Ofera un standard ridicat de confort, siguranta si usurinta in utilizare cu o izolatie termica excelenta.

1.Usi de garaj sectionale: VENTE K2 RFS 60 ( fara striatii )  2.Usi de garaj sectionale: VENTE K2 RC ( striatii inguste )
3.Usi de garaj sectionale: VENTE K2 RS  ( striatii late )  4.Usi de garaj sectionale:VENTE K2 RF( fara striatii )
5.Usi de garaj sectionale:VENTE K2 RM ( profil-v )  5.Usi de garaj sectionale:VENTE K2 RA(  panouri casetate )

 

Poarta de căldură – un panou de 40 sau 60 mm

Ușile secționale KRISPOL sunt compuse din panouri cu grosimea de 40 mm, umplute cu spumă poliuretanica și etanșate pe tot segmentul și între îmbinări. Forma construcției superioare a fost concepută în așa fel pentru a strânge optim panoul superior al ușii la profilul metalic al grinzii. Ca rezultat, aceste uși au unele dintre cele mai bune proprietăți de izolare termică de pe piață: U= 1,12 [W/m2K] se aplică la usile cu dimensiunile 5000x2500mm.

La casele pasive oferim medelul VENTE K2 RFS 60 cu o grosime sporită până la 60mm. Se compune din dublă etanșare la partea joasă a ușii: cheder dublu, etanșare intre secțiuni, de asemenea, am aplicat o etanșare suplimentară la marginea laterală a ușei. Un design special, care oferă o nivelare a punților termice între perete și șina ușei cu un coefficient de U=0,9 [W/m2K].

forma construcției superioara

forma construcției superioara

izolare termică

usi de garaj cluj montadoor izolare termica

garnitură dublă

usi de garaj cluj montadoor garnitura dubla

Construcție solidă

Nu contează cât de bine ușa de garaj pare să arate din exterior, nu uitați că aceasta ar trebui să aibe o construcție solidă. Prin urmare, este necesar să verificați cum artă ușa de garaj din interior.

Mecanismele porți folosesc soluții care îmbunătățesc și facilitează montajul pentru a se potrivi la orice garaj. Asigura fiabilitatea cu un aspectul estetic și din interior.

oțel galvanizat rezistent la corozie

usi de garaj cluj 4

balamale centrale

usi de garaj cluj 5

șinele culisante vopsite

usi de garaj cluj 6

Cotidiene in siguranta

Îmbunătățim în mod constant produsele noastre, introducem aceste soluții pentru a îmbunătăți mecanismele de operare în siguranță și în acțiune. Fiecare ușă, este echipată cu un opritor de sarcină suplimentară pentru a proteja ușa la cădere în cazul ruperii arcului.

Automatizările utilizate în ușile noastre vin standard cu un comutator de suprasarcină, ceea ce ridică ușa la aproximativ 10 cm, într-un moment când întâlnește rezistență. Ușile automate pot fi echipate cu fotocelule care  împiedica închiderea ușei când conexiunea dintre cei doi senzori este întrerupta. Rolele montate pot fi echipate cu apărători pentru a proteja degetele. Modalitatea de îmbinare a panourilor a fost special concepută cu o formă de siguranță.

fotocelule

usi de garaj cluj 7

panouri siguranță

usi de garaj cluj 8

Funcționare practică

Ușile de garaj oferă o functionare practică și liniștită, fără probleme, asigurată de o bună automatizare cu mecanisme de mișcare de la producători recunoscuți. Acesta ne dă siguranța de funcționare ușoară și fără probleme la utilizare care permite conectarea în orice sistem de “casa inteligentă” și sistem de alarmă.

Folosim role cu rulmenti pentru o culisare silențioasă. De asemenea am minimizat numărul de conexiuni de pe ghidajele. Cu aceste soluții, funcționarea ușii este lină și rapidă. Fiecare ușă produsă, indiferent de mărime, poate fi ușor de deschis cu o singură mână, fără utilizarea forței. Acest lucru se face posibil cu ajutorul a două arcuri de torsiune, asigurând ușei un echilibru optim.

role cu apăratoare

usi de garaj cluj 9

automatizări

usi de garaj cluj 10